2016-03-28 08:00
Pressbild


Premiär för marknad i Hornstull nästa helg

Ett tydligt vårtecken uppenbarar sig nästa helg. Då är det nämligen premiärdags för årets upplaga av Hornstulls marknad.

Hornstulls marknad startades 2013 och har sedan dess fått mängder av stockholmare och annat folk att bege sig till Hornstulls strand på söndagar.

Nytt för i år är att den populära marknaden kommer att hållas både på lördagar och söndagar, hela sommaren fram tills slutet av oktober, med start på lördag kl 11.

Som vanligt kommer du att kunna göra klassiska loppisfynd bland stånden som intas av ett brett utbud av utställare där vem som helst får ställa ut.

Här hittar du allt från antikviteter till vintage, konst och andra prylar. Dessutom är en del av marknaden som vanligt tillägnad mat, såväl foodtrucks som enkla stånd.

Dra dit och välkomna våren. Glid runt och titta eller boka själv bord genom Hornstulls marknads hemsida och låt någon annan glädjas av saker du inte använder, vill du sälja mat ämnad att ätas på plats behöver du särskilt tillstånd.

Gatumarknaden är belägen längs vattnet vid Hornstull och arrangeras av föreningen Glad Stad och Streetfood court och har öppet kl 11-17 både lördag och söndag varje helg, utom midsommar.